fbpx

INSURANCEMARKET.GR – Αλλάζει τα πάντα στην ασφαλιστική αγορά

ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ Insurancemarket.gr Concept Store

 

CAPTCHA image

Βοηθήστε μας να καταπολεμήσουμε τα spam

INSURANCEMARKET.GR


Γίνε συνεργάτης του μεγαλύτερου online aggregator στην ασφαλιστική αγορά

Η ελληνική αγορά παρουσιάζει μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην online ασφάλιση, όπως η πλατφόρμα της insurancemarket.gr και τα franchise phygital concept stores της.

Το market share όλων όσων δραστηριοποιούνται στην online ασφάλιση αγγίζει μόλις το 10%. Απομένει λοιπόν ένα 90% το οποίο αποτελεί σημαντική ευκαιρία για τον κλάδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αντίστοιχο market share της online ασφάλισης στην Αγγλία διαμορφώνεται στο 80%, και στη Γερμανία και την Ολλανδία στο 60%.

Αντίστοιχα, ο πυλώνας των υπηρεσιών σύγκρισης προγραμμάτων ενέργειας της insurancemarket.gr αναπτύσσεται πολύ καλά τα τελευταία δύο χρόνια. Αναμένεται δε, η υπηρεσία αυτή να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο τα επόμενα έτη καθώς θα εκδηλώνεται ακόμα πιο έντονα το συγκεκριμένο switch, δηλαδή αυτό της αλλαγής παρόχου ενέργειας.

Τρίτη πηγή κερδοφορίας για την Insurancemarket και τα franchise phygital concept stores της είναι οι υπηρεσίες σύγκρισης και αγοράς χρηματοοικονομικών προϊόντων, δηλαδή καταναλωτικών δανείων, πιστωτικών καρτών, loyalty προγραμμάτων, αποταμιευτικών προγραμμάτων, κ.λπ. Πρόκειται για άλλη μία κατηγορία η οποία αναμένεται να κινηθεί αυξητικά στη μετά την πανδημία εποχή.

Για τον franchisee

Η Insurancemarket αποτελεί μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση franchise που βασίζεται σε ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο, που προσφέρει σιγουριά στον νέο επενδυτή. Ποια είναι όμως τα εργαλεία που προσφέρει η insurancemarket.gr στους franchisees της;

 • Πρωτοπορία στον κλάδο των ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών
 • Τεχνολογία αιχμής. Η πλατφόρμα insurancemarket.gr έφερε ψηφιακή επανάσταση στον κλάδο με ένα πλήρως αυτοματοποιημένο μοντέλο σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων, προγραμμάτων ενέργειας και τραπεζικών προϊόντων, προσφέροντας μια πρωτόγνωρη εμπειρία στο καταναλωτικό κοινό.
 • Ένα ισχυρό και αναγνωρίσιμο brand name
 • Διάρκεια. Το portofolio παρεχόμενων υπηρεσιών της Insurancemarket περιλαμβάνει ανανεώσιμα σε τακτική βάση προϊόντα με  μεγάλη και συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση.
 • Ένα δυνατό και αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών, το οποίο περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, παρόχους ενέργειας και τραπεζικά ιδρύματα.
 • Ένα ήδη έτοιμο και ευρύ πελατολόγιο
 • Παρέχεται υποστήριξη στην επιλογή του καταλληλότερου σημείου, γεγονός που διασφαλίζει τη μέγιστη επισκεψιμότητα και υψηλές αποδόσεις. Η αποκλειστικότητα περιοχής θωρακίζει ακόμα περισσότερο την επενδυτική ασφάλεια.
 • Η ομάδα της Insurancemarket βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του νέου συνεργάτη της για να επιβλέψει τον σχεδιασμό και τη διαμόρφωση του καταστήματος, σύμφωνα με τα πρότυπα του concept.
 • Ο υποψήφιος franchisee δεν χρειάζεται να διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις πληροφορικής ή χρηματοοικονομικών, ούτε προηγούμενη εμπειρία. Χρειάζεται μόνο να έχει όρεξη να δημιουργήσει, να είναι επικοινωνιακός και να διαθέτει διοικητικές ικανότητες. Ο νέος συνεργάτης της Insurancemarket, όπως και το προσωπικό του, θα ενταχθούν σε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης ώστε να αφομοιώσουν τα κρίσιμα στοιχεία της επιτυχίας του concept.
 • Πάντα σε ετοιμότητα η Insurancemarket παρέχει στον επενδυτή της πλήρη καθοδήγηση σε οτιδήποτε χρειαστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.
 • Ολοκληρωμένο και αξιόπιστο marketing plan, το οποίο στο κομμάτι του digital περιλαμβάνει online campaigns, audience creation, retargeting campaigns και SEO
 • Sales Management Consulting

Ο νέος συνεργάτης της Insurancemarket επενδύει σε ένα σύστημα franchise που βασίζεται σε ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο, προσφέρει μία παρεχόμενη υπηρεσία με αυξανόμενη ζήτηση και παρέχει πλήρη κατάρτιση και συνεχή υποστήριξη. Μια αγορά με πολλούς παίκτες, δημιουργεί καταναλωτές που αναζητούν την καλύτερη τιμή για την εκάστοτε παρεχόμενη υπηρεσία. Αυτή ακριβώς την ανάγκη έρχεται να καλύψει η Insurancemarket και μελλοντικοί franchisees των phygital stores της.

Επικοινωνήστε μαζί μας